· · Komentari: 0
Termos-boca

Savršeno rešenje za putovanje

Redovno hidriranje organizma ključno je za održavanje dobre forme, bez obzira da li boravimo u prirosi ili čekamo prevoz u gradu tokom vrelih letnjih dana

1628169031_hidroflask.jpg
hidroflask - Hidro Flask

Osnivači američke kompanije 'Hidro Flask”, često ističu da su planine, reke i jezera Oregona što okružuju njihovo sedište u gradiću Bend, odredili čime će da se bave i kako će da izgledaju njihovi proizvodi. 

Pročitajte još: Od zagađene do pitke vode (FOTO)

Udobno korišćenje jednom rukom, foto: “Hidro Flask”

Svakodnevne šetnje po okolnim brdima kroz šumu, pomogli su da se iskristališu potrebe trekera, planinara, lovaca i izletnika. Tako je počela proizvodnja “Lepo dizajnirane opreme koja pokreće ljude” (moto firme).  

Leto se ne predaje, tako da nas očekuje još vrelih dana tokom kojih će nam prijati rashlađeni napici. Nova Hidro Flask termos-boca urađena od metala i kompozitnih materijala sposobna je da satima održava temperaturu tečnosti uz minimalne gubitke.

 Veliki izbor boja zaštitnog finiša, foto: “Hidro Flask”

Široki otvor omogućava  lako punjenje boce kao i dodavanje kockica leda. Kućište od nerđajućeg čelika sa vakuumskom izolacijom održava temperature satima, bilo da se radi o vreloj kafi (toplota se čuva 12 sati) ili ledeno hladnoj vodi (ostaje hladna do 24 h). 

Boca je presvučena posebno patentiranim kompozitnim praškastim slojem, koji hrapavom teksturom obezbeđuje siguran hvat bez klizanja. Ovaj premaz otporan je na mehanička oštećenja, tako da se termos-boca može prati u mašini za sudove.

Hidro Flask oprema uspešno zamenjuje plastiku za jednokratnu upotrebu, poput plastičnih boca za vodu, foto: “Hidro Flask”

Ono što je čini zanimljivom je mogućnost da se sve potrebne radnje (otvaranje i zatvaranje) obave jednom rukom, tako da je odličan izbor za hidriranje tokom vožnje biciklom, motociklom ili automobilom.  

Pročitajte još: SVETI GRAL među opremom za boravak u divljini

Fleks kapa sa ručkom za lakše nošenje, foto: “Hidro Flask”

Super lagane flaše kompanije “Hidro Flask” napravljene su tako da budu odlični saputnici za planinarenje, ali i sigurni termos za kafu na putu do posla, a za lakše nošenje može da se navrne i fleks kapa sa ručkom. Nude se u tri veličine i više boja, a  sa cenom u rasponu od 20 do 30 dolara, tako da svako može pronaći odgovarajuću konfiguraciju. 

Foto: “Hidro Flask” 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.