Oglas
· · Komentari: 0
Casio Pro Trek Smart WSD-F30

Uz OVAJ ručni ČASOVNIK uvek ćete znati GDE SE NALAZITE (VIDEO)

Zahvaljujući originalnoj aplikaciji koja povezuje funkcije GPS i mape u boji, u bilo kom trenutku tokom boravka u prirodi, možete lako da proverite svoju trenutnu lokaciju, na karti u boji

1608635085_Casio.jpg
Casio - foto: Casio
Oglas

Sertifikovan u skladu sa vojnim standardima SAD, novi pametni sat Casio Pro Trek Smart WSD-F30 je izvrstan izbor za korisnike koji traže stilizovan i praktičan deo visko-tehnološke opreme. 

Stalno uz vas – pametni sat Casio, a kada zatreba GPS uređaj, foto: Casio

Pročitajte još: Istražite svet sa pouzdanom navigacijom u ruci (FOTO)

Vodonepropusan je do dubine od 50 metara. U sat je ugrađen GPS sa mapiranjem offline, tako da pruža mnoštvo informacija u realnom vremenu, na 30 mm OLED kolor displeju rezolucije 390x390. 

Pritiskom na dugme MAP pristupate širokom spektru podataka: od mape i putanje, do podataka kao što su brzina kretanja, udaljenost, nadmorska visina i promene vazdušnog pritiska.  

Otporan je na udarce i vibracije i predstavlja verovatno jedan od najboljih outdoors uređaja u svojoj cenovnoj kategoriji. Više senzorskih sistema obezbeđuju tačnost (barometar, altimeter, termometar), a uz bateriju većeg kapaciteta imate zadovoljavajuću autonomiju.  

Pročitajte još: SVETI GRAL među opremom za boravak u divljini

Tanak i elegantan, foto: Casio

Sam uređaj je relativno tanak, deluje prilično elegantno i košta 220 dolara. 

Dragan Šaponjić 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas