· · Komentari: 0
LJUBAV

Imamo odgovor na pitanje kako do uspešne veze: Zašto kažu "volim te", a to ne pokazuju?

Iako svi vole da čuju te čarobne reči “volim te”, neki postupci mnogo više govore o tome šta emotivni partner oseća prema vama.

engagement-1718244_1280.jpg
Foto: Piksabej

Da bi veza ili brak opstali, potrebno je uložiti mnogo truda jer ljubav sama po sebi nije dovoljna.

Pročitajte još: Ako muškarca često boli glava - to nema veze sa seksom, a žene će biti BESNE kad saznaju razlog

Sitnice čine život
Foto: Depozitfoto

Za početak naučite da praštate, jer niko nije savršen. Žrtvujte svoje vreme za voljenu osobu, ne budite sebični i poštujte emotivnog partnera zbog onoga što on jeste.

Naučite da praštate i da se žrtvujete za voljenu osobu.

U partnerskim odnosima je veoma važna podrška. Budite oslonac voljenoj osobi kako bi ostvarila svoje snove i nadanja. I štitite je od svega, od bola, nepravde...

Vaša druga polovina mora uvek da zna da ste joj odani, da ćete uvek biti uz nju i da vam je vaša veza prioritet.

Pročitajte još: Ukoliko želite da očuvate vezu nikako ne radite sledeće stvari

Neko će reći da se ove stvari podrazumevaju u ljubavi i da nije potrebno da ih naglasite, ali nije tako.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.