Oglas
· · Komentari: 0

Istraživanje došlo do odgovora: Koliko treba da traje savršen spoj?

Nedavno sprovedeno istraživanjo došlo do zanimljivih zaključaka

1689588752_shutterstock_1009823113.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Od toga koliko ćete vremena provesti na prvom sastanku sa potencijalnim partnerom zavisi kako će se razvijati vaš odnos, tačnije da li će uopšte doći do emotivne veze.

Istraživanje je pokazalo da savršen spoj treba da traje dva sata, ako želite da vaša ljubav opstane. Čak 39 odsto učesnika studije tvrdi da su otpočeli pravu romansu nakon prvog sastanka koji nije trajao duže od 120 minuta.

Ali osobama, koje su spavale zajedno već prilikom prvog susreta ili su samo popili kafu na brzinu, u većini slučajeva veza je bila osuđena na propast.

LJubavni susreti koji su trajali kraće od 20 minuta ili pak pet, šest ili sedam sati, bili su dugoročno uspešni samo kod jednog procenta parova. Oni koji su trajali od 40 do 60 minuta dobro su se završili u 22 odsto slučaja, dok su spojevi duži od tri sata bili uspešni za 17 procenata parova.

Starije osobe će najverovatnije pronaći ljubav na dvočasovnom sastanku, dok će 41 odsto starijih od 55 godina takođe upoznati srodnu dušu. Ali 36 procenata mladih, između 18 i 24 godine, reklo je da im se to nije desilo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas