· · Komentari: 0

Privucite MUŠKARCA o kome sanjate: Saveti koji će vam pomoći da ostvarite zdravu LJUBAVNU vezu

Privucite mušku energiju koja vam odgovara i nećete više tragati za onim pravim

1662898501_Foto-Pixabay.jpg
Foto: Pixabay

Da li vam je prilično teško pronaći muškarca sa zdravom muškom energijom? Pogledajte koji vam "trikovi" mogu pomoći u tome.

1. Spustite "štit" muškosti - Mnoge žene podsvesno ne veruju muškoj energiji, pa žele da se zaštite od nje. Ovo često stvara odbrambeni mehanizam kojim žena preterano razvija svoju unutrašnju mušku energiju. Ako deluje prvenstveno iz svoje muške energije, privući će muškarce sa pogrešnom energijom u svoj život.

2. Vežbajte otelotvorenje svoje ženske energije - Ovo može biti neprijatno za ženu koja je potisnula svoju žensku energiju, jer će morati da prepusti kontrolu, oseti svoje emocije i pusti tok. Otelotvorenje ženstvenosti ne dolazi kroz um. Oseća se kroz pokrete tela. Duboka otvorenost se može ostvariti samo kada se žena potpuno preda i dozvoli sebi da bude ono što jeste.

Pročitajte još: On je bio CECINA prva ljubav: Poznat je javnosti, a malo ko zna da su bili zajedno (FOTO)

3. Definišite kako želite da se osećate sa muškarcem u vašoj blizini - U današnjem svetu najviše smo izloženi ranjenoj muškoj energiji, pa često i ne znamo šta je zdrava muškost. Zamislite kako želite da se osećate sa muškarcem. Sigurno, cenjeno, zaštićeno, viđeno, podržano? Zapamtite - i to je moguće.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.