· · Komentari: 0

HEROJSKI POTEZ: Žena spasila psa od sigurne smrti u gotovo nemogućoj situaciji! (VIDEO)

Najgora noćna mora svakog vlasnika kućnog ljubimca je nešto loše što se dešava njihovom krznenom prijatelju , a srce jedne žene je ostalo u ustima nakon što je njen pas skočio kroz prozor.

1652425461_pas.jpg
Foto: Youtube Printskrin/HelliHyper

Ali na sreću, ženi je proradio refleks, pa se brzo snašla u ovoj šokantnoj situaciji, a krzneni prijatelj je ostao živ i zdrav bez ijedne ogrebotine. 

Pročitajte još: Pogledajte HEROJSKO spašavanje psa iz nabujale reke! Plemeniti radnik doveo svoj život u opasnost (VIDEO)

Rejčel Grin, iz Hokinga u Kentu , primala je paket od kurira kada je primetila da se nešto čudno dešava na prozoru na spratu njene kuće.  Na snimku sigurnosne kamere na vratima, vlasnica podiže pogled i viče na psa da se vrati nazad, ali prekasno jer je pas već krenuo da iskoči. 

Srećom, Rejčel uspeva da se izbori na vreme i uhvati psa koji slobodno pada neposredno pre nego što je udario o zemlju. Ona je izjavila da je njen konstantan rad od kuće i izolacija uticala ne njenog psa da bude toliko privržen za nju da ne može nigde da se mrdne bez njega: 

„Ona to nikada ranije nije radila i ima šest godina, tako da je to bio mali šok“, rekla je Rejčel za "LadBible" i dodala:  „Ona je oduvek bila nezavisan pas, ali pretpostavljam da je postala privržena od pandemije i uvek želi da bude uz mene. Samo nisam znala koliko daleko bi išla da bude uz mene. Prozori su bili zatvoreni, ali je uspela da širom otvori jedan, primetila sam samo da je tamo jer se sunčev odraz na prozoru pomerio i zapao mi za oko kada se otvorio.“

NJen pas je imao "sreću" što nije zadobio ozbiljne povrede.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.