Oglas
· · Komentari: 0

NAJVERNIJI PSI: Rase koje obožavaju svoje vlasnike

Od njih ćete dobiti neizmernu lojalnost i ljubav

1680275890_kucici.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Postoji mnogo pasmina pasa koje su poznate po svojoj lojalnosti i ljubavi prema svojim vlasnicima. Međutim, ove pet pasmina se ističu po tome što su izuzetno privržene, pažljive i željne da ugode svom vlasniku.

Ako tražite psa koji će biti vaš najbolji prijatelj, izbor jedne od ovih pasmina bi mogao biti savršen izbor za vas.

1. Labrador Retriver

Ova rasa je poznata po svom prijateljskom karakteru i izuzetnoj lojalnosti prema svojim vlasnicima. Labradore karakteriše velika želja da ugode svojim vlasnicima, a njihova vesela priroda i energičnost čine ih idealnim kućnim ljubimcima za aktivne porodice.

2. Zlatni Retriver

Zlatni Retriveri su poznati po svojoj nežnoj i pažljivoj prirodi. Oni vole da provode vreme sa svojim vlasnicima i često se ponašaju kao da su njihovi verni pratitelji. Ova pasmina takođe pokazuje visok nivo inteligencije i lako se trenira.

3. Bernski planinski pas

Ova pasmina je poznata po svojoj velikoj ljubavi prema svojim vlasnicima i želji da bude uključena u svaku aktivnost koju obavljaju. Bernski planinski psi su inteligentni, poslušni i verni, što ih čini sjajnim kućnim ljubimcima za porodice.

4. Pudla

Pudle su poznate po svojoj inteligenciji, šarmu i razigranom karakteru. One su vrlo ljubazne i brzo se vezuju za svoje vlasnike, često pokazujući izuzetnu lojalnost. Pudle su takođe vrlo prilagodljive i odlične su za život u stanovima.

5. Mops

Ova pasmina je poznata po svojoj zabavnoj, simpatičnoj ličnosti i velikoj ljubavi prema svojim vlasnicima. Mopsovi su inteligentni, veseli i neustrašivi, a njihova ljubav prema vlasnicima često se manifestuje kroz veselo maštanje i slatke gestove, prenosi Informer.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas