· · Komentari: 0
DIRLJIV SUSRET

Ovaj pas je bio ukraden, a nakon tri meseca usledio je poziv koji je sve promenio (VIDEO)

Neverovatna priča

1606326952_pas.jpg
Foto: YouTube printscreen / The Dodo

Par koji obožava da putuje po svetu, odlučio je da ovoga puta poseti Evropu i Aziju, a kada su se zaustavili u Grčkoj, pronašli su na ulici malo štene u koje su se na prvi pogled zaljubili

Pročitajte još: Može biti opasno: Postoje biljke koje NE TREBA držati u kući ako imate KUĆNOG LJUBIMCA

Rešili su da ga povedu sa sobom i svim silama se borili da dobiju dokumenta za njega. Kada su svi uslovi bili ispunjeni, krenuli su na put. Tokom putovanja pas je porastao i mnoge stvari  naučio. Nakon izvesnog vremena, dogodilo se nešto neočekivano. Kada su se našli u Indiji, zbog velikih vrućina, odlučili su da svog psa puste malo iz kombija kako bi se rashladio, ali su posle pola sata dobili infomcaciju da im je neko ukrao psa. Tužni i razočarani, pokušali su na sve načine da ga vrate. Nudili su nagrade pronalazaču, ali se niko nije javljao. 

Nakon više od tri meseca, jedna osoba ih je pozvala i rekla da su videli njihovog psa na plaži u Indiji. Odmah su se spakovali i krenuli, a njihovoj sreći nije bilo kraja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.