· · Komentari: 0

Ukoliko ste sanjali svog ljubimca to može biti ozbiljna upozorenje za vas: Evo koje značenje ima

Sanjati kućnog ljubimca je poruka koja nije toliko prijatna

1654678877_pas-i-macka.jpg
Foto: unsplash.com

Kućni ljubimac oslikava naš karakter, naše osobine, ali čak u velikoj meri i fizičke odlike. 

Pročitajte još: Stižu visoke temperature: Trik od 5 sekundi pomoći će vam da otkrijete da li je vašem psu prevruće za šetnju

I dok na javi prisustvo našeg ljubimca unosi sreću i dobro raspoloženje, pas i mačka u snovima donose bitna upozorenja na događaje koji slede.

Tumačenje snova u kome nam se ukaže mačka donosi različita shvatanja, u zavisnosti od boje njene dlake. Sa druge strane, odanost psa kao najboljeg prijatelja u snovima donosi upozorenje da nas partner vara.

Mačka

Mačka je simbol nezavisnog duha, seksualnosti i ženstvenosti, kreativnosti i moći. Istovremeno, ona predstavlja nesreću i lošu sreću.

San u kome se pojavljuju mačke ima različito značenje, u zavisnosti od toga da li volite mačke ili ne. Snovi mogu značiti da je neko krajnje podmukao ispred vas, a da toga niste ni svesni.  Ako je mačka agresivna, imate problema sa ženskim aspektom sebe, a ako se bojite mačke, onda se bojite svoje ženstvenosti.

Ukoliko u snovu mačka nema rep, to znači gubitak samostalnosti i nedostatak autonomije. Ukoliko vas je u snu mačka ogrebala, to potvrđuje da imate razlog da se osećate ugroženo. 

Crne mačke u snu ne ndonose nesreću, naprotiv. Ukoliko vas u snu ogrebe ili ujede crna mačka, to vam je jasan signal da slušate svoju intuiciju. 

Bela mačka označava teška vremena. Mačići predstavljaju prelaznu fazu prema nezavisnosti, a alternativno simbolizuju nevinos i čistoću.

Pas

Pas simboliše pojačanu intuiciju, vernost, velikodušnost i zaštitu. San će vam omogućiti da u skladu sa svojim vrednostima i dobrim namerama idete ka zacrtanom cilju garantujući uspeh.

Ukoliko je pas u snu opasan i reži, u sebi nosite unutrašnji sukob. To takođe može ukazivati i na izdaju vašeg najbližeg, prijatelja ili partnera. Ugriz psa u pedelu nogu u snu pokazatelj je neodlučnosti u novim situacijama i nedostatka želje da se krene napred sa svojim ciljevima ili pak, neveru koje nismo svesni.

Kupovina psa pokazuje sklonost kupovini lažnih prijatelja

Srećno i ushićeno lajanje psa simbolizuje užitak i društvenu aktivnost. Sa druge strane, zversko lajanje psa pokazuju sklonost ka kontrolisanju situacije oko vas. 

Pročitajte još: Šta nikako ne treba da radimo ako želimo da nas pas poštuje? Uspostavite pravila

Štene u snovima simbolizuje vašu zaigranu i bezbrižnu narav. Ako brinete o štencima u snu, znači da ste pouzdani i da drugi mogu da se oslone na vas, posebno u teškim vremenima.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.