Oglas
· · Komentari: 0

Zvukovi koje mačke OBOŽAVAJU: Uživaju u ovim tonovima i oni ih umiruju

Pored zvukova koji ih nerviraju, tu su i oni koji izuzetno prijaju vašim ljubimicama

1687171162_macaizvuci.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Svi koji imaju mačku tvrde da su one bića koja znaju da pruže i uzvrate ljubav koju im vlasnici daju, uprkos uverenjima da su komplikovane i svojeglave.

Ukoliko znate kako da im udovoljite, one će vam zauzvrat dati svu svoju ljubav i pažnju i u njima ćete imati najboljeg prijatelja.

A da bi vašoj maci sve bilo potaman potrebno je da se pripazi i na okruženje u kojem mačka živi. One su izuzetno osetljive na određene zvukove i daće vam do znanja ako je, na primer, televizor preglasan ili im se ne sviđa zvuk usisavača.

Pored zvukova koji ih živciraju, postoje i oni koje vaše mace obožavaju. Uživaju da ih slušaju i smiruju ih.

Ovo su zvukovi koje mace obožavaju:

1. Šejkeri (treskalice)

2. Zvuk prženja

3. Škripave igračke

4. Zvono na vratima

5. Otvaranje kesice čipsa

6. Zvuk drvenih duvačkih instrumenata

7. Prosipanje hrane u činiju

8. Otvaranje limenke

9. Otvaranje vrata

10. Pspsps (dozivanje)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas