Oglas
· · Komentari: 0

Bela olovka za oči je nova crna: Pet načina da je uvrstite u rutinu šminkanja

Potražite načine da lako učinite da vaše oči izgledaju jedinstveno, veće i sjajnije

1667319221_profimedia-0727270967.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Crna olovka za oči oduvek je bila vodeći element svakog ženskog nesesera, sa njom je šminkanje počinjalo i završavalo se. Ipak, bele olovke nedavno su im "ukrale" podijum, i to sa dobrim razlogom!  Crna je oduvek bila elegantna i bezvremenska boja za isticanje očiju. Dodaje dramatičnost i intenzitet očima, ali bele olovke za oči nisu ništa manje privlačne. 

Potrebne su vam samo prave smernice za pravilno nanošenje bele olovke i dobićete odličan izgled. 

Korišćenje bele olovke za oči 

Iscrtajte "vodenu liniju" očiju 

Možete da koristite belu olovku za oči da iscrtate vodenu liniju kako biste odmah podigli oči i učinili da izgledaju veće i budnije. 

Pročitajte još: PROFESIONALNI frizeri otkrivaju: 4 jednostavna koraka do zdrave i lepe kose

Unutrašnji ugao oka

Koristite belu olovku za oči u unutrašnjem uglu vašeg suznog kanala da biste umornim očima dali trenutni sjaj. 

Kao senka za oči 

Beli ajlajner nanesite na celo područje očnih kapaka, a zatim koristite čvrstu četkicu za senku ili domali prst i lagano ga izblendajte. 

Podizanje obrva 

Bela olovka za oči takođe može da se koristi za podizanje obrva. Možete da pratite oblik vaših prirodnih obrva da biste im dali upečatljiviji izgled. Nanesite belu olovku tačno ispod najviše tačke kosti obrva kako biste nežno istakli oči. 

Pročitajte još: Večita dilema: Frizer objašnjava kada je idealno vreme za pranje kose

Kupidonov luk

Nanesite belu olovku za oči na najvišu oblast kupadonskog luka da biste istakli i stvorili iluziju većih usana. Ključ za postizanje ovog trika je besprekorno blendanje proizvoda, u suprotnom bi moglo da izgleda neprirodno. 

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas