Oglas
· · Komentari: 0
šminkanje

Kako da najlakše sakrijemo tamne podočnjake? Unesite boje i ispoštujte jedno pravilo

Podočnjaci mogu da pokvare celokupan izgled.

1632141207_Depositphotos_469140682_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Pravilo je da suprotne boje poništavaju jedna drugu. Zeleni korektor poništava crvene krugove, ljubičasti korektor umanjuje žute, a narandžasti korektor brine o plavim podočnjacima.

Za razliku od korišćenja samo klasičnog korektora u boji kože, upotreba nijanse za korekciju boje u komplementarnoj boji će u osnovi da neutralizuje sve nedostatke koje želite da sakrijete.

Pročitajte još: NJega ne može poneti svako, ali BEOGRAĐANKE znaju kako! Evo koji komad je MUST HAVE ove jeseni (FOTO)

Korektori u boji mogu da izgledaju zastrašujuće, posebno zato što mnogi od njih dolaze u jarkim nijansama koje izgledaju kao da će biti samo još gore. Tako da, ukoliko imate tamno plave podočnjake, odlučite se za korektor narandžaste boje ili boje breskve, jer je narandžasta na suprotnoj strani od plave. Svetlijim tonovima kože odgovaraće nijanse brekve, dok će tamnijim biti bolje narandžaste nijanse.

Kako ispravno da sakrijemo podočnjake?

Važno je da šminaknje započnete sa hidratacijom, bazom za nanošenje korektora. Suva koža će izgledati umorno, bez obzira na to koliko korektora nanesete.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas