Oglas
· · Komentari: 0

Koji LAKOVI najbolje idu uz PLAVU HALJINU? Postoji nekoliko boja koje će je istaći na pravi način

Da li imate zabavu ili venčanje? Kupili ste novu plavu haljinu i jednostavno ne znate koju boju da odaberete za svoje nokte? Možemo pomoći! Za vas smo saznali koja boja noktiju najbolje ide uz plavu haljinu

1655458992_pjimage---2022-06-17T114302.659.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Možete odabrati skoro bilo koju boju laka za nokte i dobro će se upariti sa plavom haljinom. Koristite istu boju koja se slaže sa vašim nakitom ili cipelama i torbicom da bi zaista istakli boju. Sledeće boje noktiju su neke od najboljih opcija za uparivanje sa vašom plavom haljinom:

Plava

Da, tako je, plava! Postoji mnogo nijansi plava. Ako je vaša haljina tamnije plava, uparite svetliju okeansko plavu na noktima. Ako idete na zabavu ili na venčanje na plaži, ne možete pogrešiti sa plavom bojom.

Pročitajte još: XXL cvetni trend koji treba da se nađe u vašem ormaru! Nezaboravna modna kombinacija za leto (FOTO)

Zelena

Zemljani ton zelene može se dobro upariti sa plavom. Ako imate tamniju haljinu, birajte mahovina zelenu. Ako imate nebesko plavu haljinu, probajte menta zelenu. Pastelne boje bi bile odlične za proleće ili leto. Nemojte se plašiti i neonske zelene boje. Zabavite se bojom i dodajte svetao nakit da biste upotpunili izgled.

"Nude" boja

Ova boja je odlična za zabavu ili dan u kancelariji. Neutralna je i uparuje se sa skoro svim. Ako želite opušteniji izgled i ne previše boja, ovo je pravi način. Vaši nokti će izgledati uredno. Uparite nude boje sa svojom plavom haljinom i dodajte neke nude potpetice da biste upotpunili izgled.

Pročitajte još: TOP 5 MASKI ZA LICE OD MEDA: Recepti za zdravu i blistavu kožu

Crvena

Crvena će sigurno privući pažnju ljudima u kombinaciji sa plavom haljinom. Spojite svoje crvene nokte sa crvenim usnama i spremni ste. Dodavanje zlatnog ili srebrnog nakita ili marame će povezati ceo izgled zajedno i dodati malo poleta vašem danu.

Zlatna

Nemojte se plašiti malog sjaja na vašim noktima. Sa plavom haljinom, zlatnim noktima i štiklama, spremni ste za noćni izlazak. Savršeno za izlaske, piće sa devojkama ili svadbu. Dobra stvar kod zlata je što se može upariti sa gotovo bilo kojom bojom. Ako želite malo šljokica za sledeći dan, to će i dalje odgovarati vašoj odeći. Dodajte zlatni kaiš ili torbu i imaćete savršenu odeću.

Bela

Bela, kao i nude, veoma je neutralna. Bela i plava se lepo slažu. Nemojte se plašiti da dodate dizajn svojim belim noktima. Dodavanjem plavog cveta vaši nokti će izgledati sjajno i dodati malo ljupkosti vašoj plavoj haljini. Nosite par belih sandala za dan na plaži ili čak u šetnji parkom. 

Pročitajte još: Recept za umirujuću KREMU za predeo oko očiju od ZELENOG ČAJA: Smanjite fine linije, bore i nadutost

Crna

Sjajni ili mat crni nokti bi bili sjajni uz bilo koju nijansu plave haljine. Izgleda elegantno i prefinjeno. Mogli biste da nosite plavi sarafan ili plavu balsku haljinu i izgledate neverovatno sa crnim noktima. Uparite sa udobnim patikama ili štiklama i imaćete završen izgled sa dodirom "opasnog" izgleda. 

Žuta

Žuta je savršena boja za poboljšanje vaše plave haljine. Žuta je komplementarna sa žutom i narandžastom, tako da će ove dve boje sjajno izgledati u modnoj kombinaciji. Uparite odeću sa zlatnim nakitom ili nekim žutim baletankama za ležeran stil sa malo klase.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas