· · Komentari: 0

Konturišite NOS u samo nekoliko koraka: Efekat će vas oduševiti (FOTO)

Vaš nos će izgledati savršeno, a konturisanje uopšte nije komplikavo koliko se čini

1654868636_0842391d5d9988b7479588b1e2cb4ab8.jpg
Foto: Pinterest

Kada gledate slike poznatih lepotica, često mislite da je na njima sve prirodno savršeno. To uglavnom nije slučaj. Tajna njihovih savršenih crta lica je dobra šminka. Profesionalci dobro urade svoj posao. Istaknu crte lica koje su pravilne i prikriju nepravilnost ostalih. Konturisanjem možete postići neverovatne rezultate. Konturisanje nosa je sastavni deo šminkanja mnogih žena. Ukoliko vaš nos nije savršen, to je potpuno normalno i nedostatke možete lako prikriti.

Pročitajte još: Koja vam je omiljena boja karmina? Ruž za usne opisuje vaš karakter

Ovi saveti su za početnike. Ne morate biti profesionalni šminker da bi vaš nos izgledao lepo. Pratite sledeće korake i videćete promenu koja će vas oduševiti.

Prvo i osnovno što treba da uradite je da tamnijom nijansom iscrtate linije na stranama nosa. Zatim četkicom ublažite oštre ivice nanete boje. Obratite pažnju da to radite na spolja, ka nozdrvama kako bi se boja prirodno stopila sa bojom vaše kože. Dodajte malo tamnije nijanse i na sam centar nozdrva i isto tako "stopite" boju. Na most nosa dodajte hajlajter i blago ga utapkajte kako bi se diskretno istakla linija nosa. Naš savet je da hajlajter nanesete vrhom jagodice vašeg prsta jer ćete tako najpreciznije naneti na most nosa.  

Foto: Pinterest

Konturisanje lica je postalo svetski trend, a složićete se sa nama kada kažemo da svaka žena izgleda lepše i svežije kada istakne najlepše delove svoga lica. Zato, četkice u ruke!

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.