Oglas
· · Komentari: 0

KORALNA NIJANSA nikada ne izlazi iz mode: Naglasiće vaš preplanuli TEN, a izgledaćete atraktivno (FOTO)

Ova prelepa boja će vas učiniti kraljicom leta!

1658752413_pexels-photo-5423336.jpeg
Foto: Pexels
Oglas

Letnji klasik!

Kako kažu u jednom starom mimu: „Nešto je moderno, a nešto je večno“. Ovo se u potpunosti odnosi na trendove u određenim bojama.

Nijanse dolaze i prolaze, ali svakog leta raste interesovanje za nijanse koje naglašavaju preplanulost. Uostalom, ko ne želi da pokaže prelepu bronzanu nijansu kože stečenu na odmoru pored mora? Jedna od ovih boja, harmonično naglašava ten i to je nijsansa korala.  

Foto: Pexels

Pročitajte još: Otkrivamo šta vaša boja očiju govori o vama (FOTO)

Koralna nijansa je negde između ružičaste i narandžaste u paleti boja (iako je mnogi s pravom smatraju nijansom crvene). I, kao što naziv govori, podseća na nijansu kojom su obojeni korali. Možda je ova "morska" asocijacija ono što ovu boju čini tako privlačnom i "letnjom". Na ovaj ili onaj način, zaista izgleda sjajno na preplanuloj koži - tako da ne vidimo razlog da ne izvučete koralnu haljinu ili bluzu iz garderobe ako ste već uspeli da steknete prelepu zlatnu nijansu tela.

Pa, ako iz nekog razloga niste kupili ništa u ovoj boji, onda je naš današnji članak za vas. U galeriji smo izdvojili najbolje komade u koralnim nijasnama - samo treba da izaberete onaj koji savršeno odgovara svim vašim potrebama.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas