Oglas
· · Komentari: 0
MUŠKA MODA

KOREKTORI, PODLOGE, OLOVKE ZA OBRVE: U Londonu otvorena PRVA radnja u kojoj se prodaje MUŠKA ŠMINKA (FOTO)

Sada su i muškarci dobili svoju sopstvenu šminku pod nazivom "War Paint for Man".

1627325983_male-4494491_1920.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Deni Grej je momak koji je osnovao brend "War Paint for Man", u čijoj ponudi postoje proizvodi za brijanje i bradu, kao i oni koji spadaju u osnovnu šminku, poput korektora, podloge i olovke za obrve.

Ono što je interesantno jeste činjenica da urpavo ti proizvodi nisu namenjeni ženama, već su napravljeni za muškarce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WAR PAINT (@warpaintformen)

Pročitajte još: Muškarci, nemojte se šišati OVAKO: Ovo su frizure koje ŽENE NE PODNOSE (FOTO)

Deni je ideju o svom pomalo smelom biznis predstavio u emisiji o inovativnim projektima "Dragons Den", koja se emitovala na televiziji BBC. On je tada osvojio 70 hiljada funti, koje je uložio u posao sa muškom šminkom.

U radnji se mogu pronaći podloge, puderi, bronzeri, korektori, gel za bradu i obrve, kao i tonirane hidratantne kreme.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WAR PAINT (@warpaintformen)

Pored šminke i kozmetike koje prodaje, Deni planira da otvori i salon za brijanje, kako bi i muškarci poput žena imali "kutak za sebe", odnosno salon lepote, ali za jači pol.

Postoji i humanitarni skriveni motiv

Naime, salon za brijanje u sklopu ovog mejkap-šopa vodiće "The Lions Barber Collective", grupa vrhunskih neprofitnih brijača, obučenih za podršku mentalnom zdravlju.

Jedan od motiva ovog šopa, kroz ponuđene proizvode, svakako je mentalno zdravlje muškaraca, piše "The Daily Mail".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WAR PAINT (@warpaintformen)

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas