· · Komentari: 0
TEN

Mnoge PEVAČICE koriste ovaj TRIK: LAKO i na zdrav način do bronzanog tena BEZ SUNČANJA

Niste se sunčali ovog leta, a želite da imate malo tamniji ten? Evo jednostavnog i zdravog trika.

1600086735_Suncanje.png
Foto: Peksel

Ukoliko ovog leta niste "nabacili" boju jer niste bili na moru niti na bazenu, evo kako na brzinu možete da postignete efekat lažnog preplanulog tena.

Pročitajte još: Pazite šta oblačite: ŽUTA je za razgovor, BELA za novi početak, a ŠIROKA odeća?

Sve što vam je potrebno je filter kesica crnog čaja. Stavite je u vrelu vodu kao da pripremate čaj za piće, zatim je izvadite i iscedite u hidrantnu kremu.

Napravite čaj i iscedite u hidrantnu kremu.

Dobro promešajte i namažite jednom ili dvaput dnevno kako biste dobili preplanulu boju.

Napravite čaj, ali ga nemojte piti Foto: Depozit

Pročitajte još: Svi ga imate u ORMANU, svi ga NOSITE, a sada dobija NOVE OBLIKE

Što više kesica čaja koristite, rezultat će biti bolji, a oni koji su isprobali ovaj trik kažu da je boja postojana i do 30 dana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.