· · Komentari: 0
MIRISI

Na ove DELOVE TELA ne biste nikada trebali da stavljate PARFEM, evo i zašto

Možda vam se čini kao dobra ideja da stavite omiljeni miris na ove delove tela, ali to baš i nije pametno.

1597826581_Depositphotos_23315796_s-2019.jpg
Foto: Depozit

S parfemom je lako preterati, a osim što velika količina nije baš ugodna jer miris postane intenzivan, preterivanje nije zdravo ni za kožu - pogotovo na nekim određenim mestima. Postoje određeni delovi tela na koje nikada ne bi trebalo da prskate parfem, iako je mnogima navika.

Pročitajte još: Ovaj HOTEL ispunjava želje! Sve je na dohvat ruke, a septembrom je POSEBNA PRIČA (FOTO)

Foto: Depozit

Kosa

Možda se čini kao dobra ideja poprskati miris po kosi, ali parfemi na bazi alkohola mogu je isušiti pogotovo ako prskate jako blizu. Umesto toga, naprskajte parfem na četku i prođite istom kroz kosu.

Ruke

Jedan od najčešćih načina stavljanja parfema je na ručni zglob, ali stručnjaci tvrde da to nije dobro. Osim što parfem nikada ne bi trebalo da se trlja rukom o ruku, alkohol koji sadrži u sebi mogao bi iritirati ovo područje. Uz to, ako rukom prođete blizu očiju i one dođu u kontakt s parfemom, moglo bi se pojaviti crvenilo.

Pročitajte još: Senzualne mirisne note: Kako odabrati PARFEM koji će vam IDEALNO ODGOVARATI

Foto: Depozit

Ispod pazuha

Mnogi misle da je ovo dobra ideja, nakon dezodoransa staviti malo parfema ispod pazuha, ali interakcija između vašeg parfema i znojnih žlezda vašeg pazuha može rezultirati svrabom i peckanjem.

Genitalije

Baš kao i ispod pazuha, prskanje parfema u blizini intimnih područja takođe može da rezultira suvom kožom. Žene, mirisi mogu potencijalno nadražiti vaginu i uzrokovati upalu, svrab i bol.

Pročitajte još: TAJNE nanošenja PARFEMA, kako da traje DUŽE

Koja su najbolja mesta za parfem

Zglobovi, vrat i zadnja strana kolena - ta područja emituju toplinu, pa vaš omiljeni miris neće nadražiti kožu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.