· · Komentari: 0
MUŠKA MODA

Na poslovni sastanak u BERMUDAMA? O, da! Ali, pod OVIM USLOVIMA!

Muškarci greše kada misle da na poslovni sastanak ne mogu da odu u bermudama. Mogu, ali je potrebno da ih uklope na sledeći način.

1594374707_waiting-410328_1280.jpg
Foto: Piksabej

Toplo vam je, najradije biste se lagano i neobavezno obukli, ali idete na posao ili u provod, pa mislite da nije prikladno.

Pročitajte još: Nabavite BELE ČIZME, ovaj KOMAD garderobe na vreme i SPREMNI ste za JESEN

Varate se, jer kombinujući košulju i bermude izgledaćete nonšalantno i privlačno, a neće vam biti ni vruće. Osim što je atraktivna, ova odevna kombinacija je i neverovatno udobna.

Teksas Foto: Depozit
Lanena košulja dugačkih i zavrnutih rukava, kao i sako su pun pogodak!

Lanene ili teksas košulje, obavezno podvrnutih rukava, savršeno se uklapaju sa bermudama sportskog ili elegantnijeg kroja iznad kolena. Ukoliko vam prilika dozvoljava, raskopčajte nekoliko gornjih i donjih dugmića košulje, koji će razotkriti pamučnu trik-majicu.

Teksas košulje su ponovo moderne, nabavite je!

Osim što efektno izgleda, ona odlično upija znoj, pa će vam biti prijatnije. Poslovnije ćete izgledati ako se odlučite za elegantniju košulju preko koje možete obući sako od laganog materijala.

Pročitaje još: Pravite li OVE GREŠKE sa svojim kupaćim kostimom? Koban POTEZ zbog kog izgleda OFUCANO

Nećete pogrešiti ako, uz bilo koju od navedenih varijanti, obujete cipele, mokasine ili patike. Stavite naočare za sunce, ruku u džep i - uživajte.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.