· · Komentari: 0

Napravite masku za MASNU KOSU: Izuzetno delotvorna, a potrebna su vam samo TRI SASTOJKA (RECEPT)

Sve što vam je potrebno već imate kod kuće

1671358437_shutterstock_1968268414.jpg
Foto: Shutterstock

Problem sa kosom koja se brzo masti ima sve više žena. Međutim, ne morate da posežete za skupim preparatima i odvajate velike količine novca.

Sve što vam je potrebno već imate kod kuće:

  • šoljica jogurta
  • 1 kašika meda
  • 3 kašike jabukovog sirćeta

Pročitajte još: Šminkerka objašnjava koje DVE GREŠKE pravimo prilikom šminkanja zbog kojih izgledamo starije

Pomešajte sastojke i nanesite masku od korena do vrhova vlasi. Ostavite da deluje od 30 do 40 minuta, a zatim je isperite, pa kosu operite kao i obično. Ponavljajte postupak dva puta nedeljno.

Jogurt može pomoći ukoliko imate perut jer poseduje antigljivična svojstva, a jabukovo sirće može pomoći u regulisanju prirodnog pH kože i u lučenju sebuma. Med ima antioksidativna svojstva koji pomaže kod oštećenja.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.