· · Komentari: 0
SAVET

Ne dozvolite da vam NOVE CIPELE UPROPASTE DAN: Jednostavan trik kako da najbrže RAZGAZITE obuću i sprečite nastanak ŽULJEVA

Nove cipele mogu da zadaju strašne muke nogama.

1628517258_shoe-2538424_1920.jpg
Foto: Piksabej

Čest je slučaj kada nove cipele, bez obzira na to što izgledaju divno, naprave ogroman problem stopalima, zbog kojeg jedva čekate da ih izujete.

Kako biste izbegli ovaj svima poznat i neprijatan scenario, predlažemo vam da razgazite štikle na vreme, uz pomoć jednostavnog trika koji deluje brzo.

Pročitajte još: Ovo su frizure koje daju VOLUMEN: Ako imate TANKU KOSU, ošišajte se OVAKO (FOTO)

Kako biste razgazili cipele što bolje i što brže, biće vam potrebne deblje pamučne čarape.

Dakle, par dana pre važnog događaja, nove cipele obujte preko debljih pamučnih čarapa, pa hodajte po stanu barem 20 minuta dnevno, ili dok obavljate kućne poslove poput usisavanja ili raspremanja.

Ovaj postupak ponavljajte svaki dan do dana kada je planirana proslava, venčanje, ili pak romantična večera na kojoj ste hteli da obujete nove štikle.

Naime, pamučne čarape će razvući kožu prema obliku vaših stopala i omogućiti vam da u plniranom izlasku uživate bez bola i žuljeva.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.