Oglas
· · Komentari: 0
LETO

Nikol Šlezinger pokazala kako nositi BIKINI da grudi budu lepše (FOTO)

Nikol Šlezinger u bikiniju na Mikonosu slavi 43. rodđendan.

1625489791_nikolSLE.PNG
Foto: Instagram/ screenshot nicolescherzinger
Oglas

Skokom sa mosta Nikol Šlezinger je proslavila 43. rođendan u Italiji. Zatim je sa dečkom Tomom Evansom otišla u Portugal gde su se na plaži pohvalili preplanulim telom. Onda je usledio spektakl!

Pročitajte još: Šeron Stoun (63) u žutom bikiniju: Ovaj model stoji damama svih godina (FOTO)

Nikol Šlezinger ima savršeno telo

Nikol Šlezinger je otišla na mondenski Mikonos i pokazala kako izgleda grčka boginja!

Naime, njena pojava izazva la je pravu senzaciju među turistima na Mikonosu. Bivša pevačica "The Pussycat Doll" povela je sa sobom Toma (36), mladog ragbi izgrača, kako bi proslavili njen 43 rođendan.

Nikol je rođendan proslavila kraj Koma i u Portugalu, a sada na Mikonosu.

Par je posle Italije i Portugala najveći spektakl napravio na Mikonosu. Pevačica se za to potrudila novim načinom nošenja bikinija!

Stari bikini na novi način

Naime, njeno savršeno izvajano telo krasio je bikini i kratki pareo oko kukova. Međutim, trake gornjeg dela bikinija je uplela oko vrata i napravila potpuno nov stil. Na taj način grudi deluju još primamljivije.

Pročitajte još: NOSTALGIJA: Čim je stigao u London princ Hari je uradio stvar koja će IZNERVIRATI Megan Markl!

Pored bikinija i parea, Nikol Šlezinger je nosila zlatne japanke i veliku tašnu za plažu.

Dečko je sto posuo laticama ruža...

Tom je očigledno zaljubljen u Nikol, a na instagramu je napisao: "Nadam se da si imala lep rođendan, ljubavi". On je organizovao romantičnu večeru pored jezera Komo i sto je pokrio laticama ruža.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by celebnews_hu (@celebnews_hu)

Pročitajte još: Stari-novi TREND: Kendal Džener i Gvinet Paltrou nose papuče kakve do juče niko ne bi obuo! (FOTO)

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas