Oglas
· · Komentari: 0
prirodni materijali

Odeća od LANA ponovo u modi: Materijal koji najbolje RASHLAĐUJE tokom letnjih dana! (FOTO)

Kvalite i udobnost su zagarantovani sa lanenom odećom.

1623398385_Depositphotos_398800720_xl-2015--2-.jpg
FOTO: Depozit
Oglas

Lan je prirodni materijal, pravi se od stabiljke biljke lana.

Materijal koji se dobije od lana odlično upija vlažnost i zbog toga odeća koja je napravljena od ovog materijala najbolje rashlađuje tokom vrelih letnjih dana.

Pročitajte još: TIJANA DAPČEVIĆ sa dugom kosom: " Da li si to ti?", pitaju se fanovi! (FOTO)

Lanena odeća za leto

Lanena odeća propušta vazduh i to je još jedan način na koji rashlađuje telo tokom leta.

Lan je skuplji od pamuka jer je način na koji se pravi komplikovaniji od načina za dobijanje odeće od pamuka.

Lenena odeća je poznata po svom kvalitetu i veoma je cenjena u celom svetu.

Pranje lanene odeće

Odeća od lana se pere ručno ili na niskim temperaturama, izuzetno je kvalitetna i može da traje i nekoliko decenija. Što se više pere, materijal postaje mekši. 

Mi vam dajemo nekoliko predloga za odevne kombinacije sa lanenom odećom: Haljina, majica ili pantalone, izbor je na vama!

Pročitajte još: JELENA KARLEUŠA krenula na plažu u provokativnoj kombinaciji: Sve pršti od NEON boje, fanovi u transu! (VIDEO)

Lanena odeća je obično u beloj ili krem boji, ali ova haljina je pravi primer da i odeća od lana može doći u jarkim i veselim bojama! 

Lanena odeća uvek dobro stoji kada se kombinuje kao gornji i donji deo. Kompleti od lana uvek izgledaju savršeno!

Odevnu kombinaciju sa lanenim materijalom možete učiniti zanimljivijom uz originalan nakit ili obuću. Lanena odeća je idealna podloga za kreativan i hrabar izbor nakita, torbe i obuće!

Bela lanena košulja nikada neće izaći iz mode! Možete je nositi na plaži, tokom dana po gradu ili uz dobar komad metalnog nakita, na večeri u omiljenom restoranu.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas