Oglas
· · Komentari: 0

Ova ŠMINKA ne izlazi iz mode: 3 načina da našminkate oči bez obzira na to koliko godina imate (FOTO)

Vaše oči će izgledati neodoljivo

1655455878_woman-2723462_960_720.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Bez obzira na to koliko godina imate, ova šminka će vam savršeno pristajati. Ovo su klasici koji nikada ne izlaze iz mode i uvek su prihvatljivi. Možete našminkati svoje oči i izraziti ih na neki od ova 3 načina. Ukoliko više nemate inspiraciju za šminkanje, ili prosto ne možete da trošite previše vremena i truda da biste izgledali lepo, ovo je jednostavniji način. 

Pročitajte još: Da li je ovo NAJLEPŠA LETNJA HALJINA? Glumica Amanda Holden u puder roze kombinaciji oduševila svet (FOTO)

Možete se našminkati kao Rosi Rivera na čuvenom bilbordu. Ovaj izgled karakterišu duge trepavice i naglašene obrve. Takođe, na gornjim kapcima izvucite malo deblji i duži ajlajner kako biste dobili efekat mačkastih očiju. Uz ovako našminkane oči najbolje ide karmin koji je boje trešnje. Isprobajte i nećete se pokajati.

Foto: Pixabay

Drugi klasik koji ne izlazi iz mode dolazi iz 60-ih godina prošlog veka. Takoiđe, su trepavice duge, a senka je veoma izražena i prostire se skoro preko celog kapka. Na krajevima senka je malo izoštrena tako da dobijete mačkasti izgled. Ideja je da istaknete oči bojama i stilom. 

Foto:Pinterest

Maskara u boji je proizvod koje je bio u modi pre nekih 40 godina. Isprobajte plavu ili možda zelenu maskaru. Dobićete drugačiji izgled koji je zabavan i interesantan. Ovo trend se ranije smatrao skandaloznim, ali danas se vraća na velika vrata i sve više devojaka se opredeljuje da eksperimentiše sa bojom maskare. 

Foto: Pinterest

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas