Oglas
· · Komentari: 0

Pet modela naočara za sunce koji su APSOLUTNI trend ovog leta: Upotpunite svaki stajling na originalan način (FOTO)

Ovi modeli pobrali su sve simpatije najstilizovanijih dama

1654071086_sebastian-coman-travel-dtOTQYmTEs0-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Leto nam je pred vratima, a dani su sve duži i topliji. Naočare za sunce nezaobilazan su aksesoar svih letnjih autfita. Osim što imaju važnu ulogu, štite nas od štetnog zračenja, one i upotpunjavaju svaku kombinaciju. Naočare daju posebnu notu, a pored širokog spektra izbora, teško je odlučiti koje najbolje odgovaraju našim crtama lica i stilu.

Ovo su jedni od najpopularnijih modela, koje nose i svetske zvezde.

1. Povratak žutih stakala

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shamhad 💋 (@shamhad_)

Žuto-narandžasta stakla nekada su bila vrlo popularna, a sada je uskledio povratak na velika vrata ovog starog trenda. Najpre su počele da ih nose zvezde poput Kim Kardašijan, da bi uskoro preplavile svetsko tržište. Trendseterke, influenserke i druge javne ličnosti poludele su za ovim modelom.

Pročitajte još: Krema, mleko, losion ili ulje za telo: Kada je najbolje koristiti svaki od proizvoda i šta bi trebalo da znate o pravilnoj negi kože

2. Mačkasti okvir

Nepogrešiv i omiljen izbor mnogih dama! Ovaj okvir je izuzetno ženstven i zavodljiv, a već neko vreme ne silazi sa prvih mesta po popularnosti. Ističe crte lica na najlepši način, pogotovo što ne zauzimaju veliki deo lica. Uklopljive su u svaku varijantu. Mnogo različitih oblika, boja i veličina ovog modela zadovooljiće svačiji ukus.

3. Avijatičarke

Ovaj model je vanvremenski i čini se da nikada neće izaći iz mode. Decenijama je jedan od najpopularnijih, a može se naći u različitim oblicima i varijantama. Savršeno pristaje i uz sportske, ali i uz elegantne kombinacije.

Pročitajte još: Vanvremenski trend: Letnje torbe koje možete nositi uz svaku kombinaciju (FOTO)

4. Neobični geometrijski oblici

Različiti i neobični geometrijski oblici noviji su trend koji postaje sve više popularan. Nepravilni oblici okvira totalno su drugačiji od onih na koje smo navikli, a čini se da su izuzetno efektne.

Pročitajte još: JEDNODELNI KUPAĆI KOSTIMI: Rešenje za sve tipove ženske građe (FOTO)

5. Mala stakla

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 Bela Hadid, Kaja Gerber, Selena Gomez, Kortni Kardašijan samo su neke od najpoznatijih dama koje su poludele za naočarima manjeg oblika. Ovaj model bio je popularan ranih 2000-ih, a sad se vratio na velika vrata. Pravougaone ili okrugle, metalik ili mat - jednostavno, idu uz sve.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas