· · Komentari: 0

PRE I POSLE: One su OŠIŠALE svoju DUGU kosu i nisu se pokajale - neverovatna TRANSFORMACIJA! (FOTO)

Kratke frizure su uvek moderne i mladalačke i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

1634541407_kosa.JPG
Foto: Printscreen/Instagram

Stereotip da kratka kosa nije ženstvena, uspešno razbijaju ove hrabre žene.

Ne samo što im je omogućila svežiji i privlačniji izgled, nova frizura neke je uspela i da pomladi. Dobro ošišana i stilizovana kratka kosa će uvek privući više pogleda, nego standardna duga.

Kratka ženska frizura definitivno može da bude ženstvena, lepa i glamurozna. Tako je za neke žene šišanje svoje duge kose bila  najbolja odluka kada je reč o njihovom izgledu, a o tome svedoče fotografije njihovih novih frizura.

Hrabre i pune samopouzdanja, ove žene prepustile su se veštim rukama ruske frizerke Irine Dijašenko, a komplimenti za rezultat nisu izostali. Mnogi misle kako s kraćim frizurama izgledaju još mlađe i ženstvenije. 

 

 

 

 

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.