Oglas
· · Komentari: 0

Prirodan način da se REŠITE PERUTI: Potrebna su vam samo 2 sastojka (RECEPT)

Potpuno prirodna način da se rešite peruti

1659015089_erick-larregui-u_LUSLLgNmk-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Razni faktori dovode do pojave peruti. Neki od njih mogu biti loša ishrana, stres, vremenski uslovi i mnogi drugi.

Perut i svrab koji

Razni faktori dovode do pojave peruti kao što su loša ishrana, stres, vremenski uslovi i mnogi drugi. Svrab koja prati perut ali i vidljivost belih tačkica po kosi mogu biti jako neprijatni. Zato vam sada otkrivamo koja dva prirodna sastojka bi trebalo da pomešate da biste se rešili ove uporne tegobe.

To su limun i maslinovo ulje.

Priprema:

Pomešajte dve kašike svežeg soka od limuna, dve kašike maslinovog ulja i dve kašike vode i tom smesom masirajte kožu glave. Nakon toga, neka smesa odstoji 20 minuta, a kosu zatim isperite šamponom.

Tretman primenjujte svake dve nedelje da biste došli do rezultata.

Pročitajte još: NAJJEFTINIJI prirodni način da se rešite CELULITA: Potreban vam je samo 1 sastojak koji već imate kod kuće (RECEPT)

Zašto baš limun i maslinovo ulje?

Kiselost limuna može dovesti do oslobađanja od svih suvih ljuspica kože, dok maslinovo ulje vlaži regenerisanu kožu glave.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas