Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTA TELA

NAJJEFTINIJI prirodni način da se rešite CELULITA: Potreban vam je samo 1 sastojak koji već imate kod kuće (RECEPT)

Trik kako da se brzo i na prirodan način rešite celulita

1658918343_296221933_577284550593924_2718517760190704462_n.gif
Foto: Peksels
Oglas

Većina žena ima problem sa celulitom. Ova prirodna, ali ne tako omiljena pojava na ženskom telu može učinit da se ne osećate dobro u sopstvenoj koži. Vreme je kupaćih kostima, a vi ste probali sve skupe kreme koje ne deluju onako kako biste želeli. Vreme je da probate jedan prirodan sastojak, koji već imate u kuhinji a koji čini čuda protiv celulita.

Reč je o jabukovom sirćetu.

Sve što vam treba za ovaj lek prirodni lek protiv celulita već imate kod kuće. To su jabukovo sirće, losion za telo, tuferi ili vata i voda.

Možete izabrati između dve opcije, a možete ih i kombinovati za dodatnu efikasnost.

Pijte jabukovo sirće
Jabukovo sirće ima snažan detoksikacijski učinak. Oslobađa telo od nakupljenih toksina u stanicama vezivnog tkiva i onda ih ispira. Popije dve kašike jabukovo sirćeta razređenog u čaši vode ili nekom drugom piću (izbegavajte one prepune šećera) i to dva puta dnevno. Učinke ćete videti nakon nekoliko nedelja zato nemojte odustati. Jabukovo sirće će vašem telu takođe pružiti i preko potrebne minerale kao što su magnezijum, kalijum i kalcijum.

Masaža jabukovim sirćetom
Za spoljnu primenu potrbna vam je ¼ šoljice jabukovog sirćeta sa kašičicom losiona za telo koji koristite. Tufer ili vatu umočite u rastvor i istrljajte područje na kome se celulit nalazi. Nakvasite pamučnu blazinicu u rastvor pa utisnite u područje na kojem imate celulit.  Nakon 30 minuta isperite kožu vodom. Ovu masažu ponovite dva puta dnevno, a rezultatima ćete biti oduševljeni.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas