Oglas
· · Komentari: 0

Prirodni serum za rast kose: Može vam pomoći da sprečite opadanje i povratite gustinu

ISprobajte jednostavan recept za serum

1683293759_kosa-rast.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Postoji način da imate i potpuno prirodan serum za rast kose, tako što ćete ga napraviti. Potpuno prirodan, ali malo masniji nego kupovni serumi. Ovaj serum će zaista biti fantastičan za kosu, ali ćete moći da ga nanosite samo uveče.

Pošto u njega ide ulje, možda će vam kosa biti malo masnija ako ga uveče nanesete.

Za ovaj serum biće vam potrebno:

250 ml destilovane vode

3 supene kašike lista koprive
10 kapi ricinusovog ulja
10 kapi ulja semena bundeve
 2 kašike aloja vere

Prvo stavite vodu da provri, a onda potopite list koprive i pustite da se tako voda prohladi. Zatim procedite čaj. U njega sipajte ricinusovo ulje, ulje semena bundeve i aloju. Dobro promešajte, naročito kako bi se aloja dobro sjedinila.

Ne bi bilo loše da imate neku flašicu sa rasprskivačem u koju ćete sipati svoj domaći serum za rast kose. Prskajte ga uveče, da odstoji do jutra. Kosa će vam biti mnogo lepša i bujnija.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas