Oglas
· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

Rešenje za NAJGORI ŽENSKI POTEZ: Evo kako da našminkane obučete rolku, a da je ne uprljate (VIDEO)

Ženski trikovi su zlata vredni.

1614123672_al.png
Foto: TikTokScreenShot/valerie_lisitsyna
Oglas

Da li postoji gora situacija u odnosu na onu kada našminkane i spremne da iazđemo iz kuće, pokušamo da obučemo belu košulju, rolku, majicu i na njoj prilikom oblačenja ostavimo tragove pudera koji su vidljivi?

I za ovaj problem žene su pronašle jednostavne i praktične trikove, koji olakšavaju svakodnevnicu, a kojih se same ne bismo setili. Bar ne u onom trenutku kada se potpuno razočaramo kada shvatimo da smo uprljali omiljeni komad i da ga nećemo poneti. 

Sve što vam treba je jedna stara crna majica ili jednostavna, crna marama ili krpa. Pogledjate u video zapisu koji sledi koje korake morate ispratiti i iz kuće izađu našminkane u svaršeno čistoj beloj odeći.

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas