Oglas
· · Komentari: 0
novo

Šanel plasirao novi trend: Boja ajlajnera koju ćemo nositi na proleće

Novi trend za predstojeće proleće doneće pravo osveženje.

1614601215_Depositphotos_233864478_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Naše navike šminkanja su se tokom 2020. godine dosta promenile. Prilagodili smo se nošenju maski.

Oči su još uvek u fokusu, pa možemo da uvedemo i neke novitete. Tako bismo mogli da standardni crni ajlajner zamenimo onim u boji. Šanel nam je dao odličan predlog kada je plasirao najnoviji model plavog ajlajnera sa šljokicama.

Pročitajte još: Parižanke su dame od stila, a uz TRI klasične kombinacije nećete pogrešiti

Poigrajmo se sa bojama i izađimo iz zona na koje smo navikli.

Uz ajlajner u tako efektnoj boji ostatak šminke treba da bude minimalan., ništa nam drugo nije potrebno Uštedećemo vreme, a dobićemo jedinstven izgled.

Prilikom nanošenja obratite pažnju na to da se linija širi od unutrašnjeg prema spoljašnjem delu kako bi pogled bio otvoreniji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas