Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTA LICA

Savršeni trikovi za nanošenje MASKARE sa kojima će nam život biti višestruko lakši

Nanošenje maskare je neizostavan deo naših dnevnih rutina.

1640128905_cosmetics-g23f612d0d_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Maskara je neizbežan deo svake kozmetičke torbice, a kako bi olakšali njeno korišćenje u nastavku vam donosimo tri odlična saveta, koji će vam olakšati svakodnevnu rutinu nanošenja maskare. 

Vodootporna maskara

Vodootpornu maskaru je teško ukloniti sa oka pa bi bilo dobro da se kombinuje sa običnom maskarom. Kombinacija se pravi tako da se prvo stavlja sloj obične maskare na trepavice, a zatim vodootporna maskara kao drugi sloj. Na taj način ćete dobiti dugotrajniji učinak, a maskaru ćete na kraju moći da uklonite bez problema.

Pročitajte još: Svaka veza prolazi kroz PET FAZA, ali većina parova ostane zaglavljeno u TREĆOJ

Savijena četkica maskare

Kada je četkica maskare ravna ona ne prijanja dobro na sve delove trepavica zbog čega se savetuje da je same savijete. Savijena četkica omogućava prijanjanje maskare u potpunosti na trepavice.

Maskara umesto alajnera

Pročitajte još: Saveti koji će vam pomoći da imate miran i kvalitetan san

Ako vam ponestane alajnera za oči možete ga zameniti maskarom, a potrebno je samo štapić za nanošenje alajnera umočiti u maskaru i dobijeni novi alajner nanesite na oči kao i obično.

Nanošenje maskare

Prilikom nanošenja maskare na trepavice teško je naneti je do njihovog korena, a da ne zamažete kapke pa kako bi to izbegli savetuje se da prilikom sledećeg nanošenja maskare na kapak stavite flekicu uz koju ćete trepavice namazati bez razmazivanja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas