Oglas
· · Komentari: 0

Kako da nanesete maskaru kao profesionalac? Trik je u jednom koraku koji zaboravljamo

Samo malo maskare može pogled da učini otvorenijim i blistavijim, a ukoliko znate pravu tehniku na veštačke trepavice možete da zaboravite

1686145818_shutterstock_544909987.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Maskara ne samo da boji trepavice, već im daje volumen i uvija ih. Dakle, pre nego što počnete razmislite o efektu koji želite i u skladu sa tim odaberite maskaru.

Kako da korak po korak nanesete maskaru kao profesionalac?

Korak 1

Uzmite uvijač za trepavice. Ovaj korak mnoge dame preskaču, ali kada jednom shvatite šta čini uvek ćete mu se vraćati. Fokusirajte se na krajeve i uglove uz uvijač, a onda pređite na drugi korak.

Korak 2

Slično vašoj podlozi i trepavicama je potreban prajmer. Prajmer može pomoći da se maskara drži na mestu, kao i da izduži vrh za duži izgled trepavica.

Korak 3

Nanesite maskaru od korena do vrha. Počnite od korena gornjih trepavica, pomerajući četkicu napred-nazad kako biste uhvatili svaku pojedinačnu trepavicu. Ne bi trebalo da nanosite više od tri sloja, kako se ne bi slepile od količine.

Kada je reč o donjim trepavicama, koristite samo vrh četkice da biste izbegli grudvice.

Savet je i da koristite četkicu vertikalno kada dođete do spoljašnjih i unutrašnjih uglova očiju, da biste dobili definiciju poput lepeze. Ovo osigurava da je svaka trepavica dobro pokrivena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas