· · Komentari: 0
ŽENSKI SAVETI

Spasite svoje novčanike: TRI GREŠKE koje svaka žena čini prilikom kupovine CIPELA!

Svi u gradu ih nose, moram ih imati i ja! Ukoliko se vodimo ovom mišlju pri kupovini cipela - grdno ćemo se prevariti

1593984859_cipele.png
Foto: Pixabay

Cipele su omiljeni žesnki komad. Pun ih je cipelarnik, ali uvek nedostaju još jedne koje nemamo. Ipak, prilikom kupovine istih uvek se ispostavi da su žene same sebi najveći neprijatelj jer osim što naprave pogrešan izbor, rukovode se i pogrešnim idejama pri kupovini.

Pročitajte još:  Imate između 50 i 65? Ovo je NAJBOLJE DOBA, a evo zašto ste baš u tim godinama POSEBNE

Cipele sa visokom potpeticom izdužuju noge, žene deluju seksipilnije i profesionalnije. Ipak, ta lepota može da boli, tako štetimo zdravlju i - posle jednog nošenja cipele bacimo.

Donosimo vam tri najčešće razloga zbog kojih žene greše pri izboru cipela.

Cena najčešće diktira kvalitet

Pročitajet još: Ona je VIJETNAMKA i obožava Srbiju: Objavila je SNIMAK u kom pravi SARME, a jedna stvar je svima ZAPALA ZA OKO (VIDEO)

Iako su žene srećnije sa dva para cipela umesto jednih, to može biti potpuno pogrešno opredeljenje pri izboru cipela.  Jeftinije cipele sa sobom nose veliki potencijal da će brzo biti uništene, ali i da mogu naneti veliki bol u nogama. 

Foto: Pixabay

Ipak, bolje je kupiti jedan kvalitetan par cipela, koji se može duže nositi, nego više pari cipela koje se na ne mogu nositi jer nisu udobne.

Kupovina samo u večernjim satima

Pročitajte još: Imate između 50 i 65? Ovo je NAJBOLJE DOBA, a evo zašto ste baš u tim godinama POSEBNE

Najbolje je kupovinu cipela ostaviti za kasno popodnevne sate ili večernje sate. Tokom dana se noge umore, ali mogu i nateći. Zbog toga se može dogoditi da cipele koje ste kupili ujutro nećete moći da obujete samo nekoliko sati kasnije.  

Pročitajte još: SVE žene TRAČARE: Evo koje to rade NAJVIŠE, koliko sati dnevno i na KOJIM MESTIMA

Ne morate imati cipele sa naslovnica 

Iako žene često žele da imaju cipele sa naslovnih strana magazina, cipele za svakodnevni posao nikeko ne mogu biti te visoke potpetice iz časopisa. 

Naime, ako kupujete cipele za svakodnevno nošenje na posao i u njima žele normalno da hodaju, žene  moraju zaboraviti na vrtoglavo visoke potpetice! Takođe, manekenke koje se smeše sa naslovnica u tim idealnim cipelama - ne moraju hodati!

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.