Oglas
· · Komentari: 0

Stilske greške koje čine da izgledate starije: Pažljivo birajte

Baš kao i vaš izbor šminke, vaš stil oblačenja takođe treba da se razvija kako starite

1668605129_shutterstock_287953277.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

 Važno je da idemo u korak sa svojim godinama, a što svakako ne znači da treba da se odričemo odeće koju volimo. Treba da pokušamo da je malo prilagodimo.

Nošenje pogrešne veličine

Možda ćete moći da obučete omiljene farmerke, ali ako su previše uske ili neudobne osećaćete se neprijatno i učiniće da izgledate starije, a ne mlađe. Nemojte uvek da se vodite veličinom na etiketi, jer krojevi su različiti, fokusirajte se na pronalaženje odeće koja vam dobro stoji. Sa druge strane, nemojte ni da birate široku, vrećastu odeću kada vam to nije potrebno.

Pročitajte još: Najbolji način da nanesete hajlajter: Ako ste početnik ovo treba da bude prvi korak

Zaboravljate kaiš

Ponekad je neki predmet u vašoj garderobi po nuždi vrećast - poput lepršave haljine ili kaputa. Prave linije od pazuha do kolena mogu da učine da izgledate kao da nosite bezobličnu vreću umesto haljine. Pokažite svoje obline tako što ćete toj haljini ili kaputu dodati kaiš. Naglasiće vaš oblik i omogućiti vam da te stvari i dalje nosite.

Pametan spoj

Kada je potrebno vodite se pravilnom da ako nosite nosite usku suknju ili uske pantalone, na dnu, za gornji deo izaberete komad koji je lepršav, i obrnuto.

Pročitajte još: Devojka je pronašla jednostavan način da uvije kosu: Ovaj predmet svi imamo kod kuće (VIDEO)

Biranje boja

Boja može da napravi veliku razliku. Izbor pogrešne boje može da učini da izgledate starije, bledo i dosadno. Ako želite da izgledate sveže i blistavo, izaberete boje koje naglašavaju ten i podton vaše kože.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas