· · Komentari: 0
MODNI SAVETI

"Uštinite se" u struku, zavolite uske suknje: Modni saveti za niske devojke (FOTO)

Nemaju sve devojke manekensku visinu, pa samim tim ne mogu ni da prate sve trendove koji stižu iz modnih centara ili sa interneta gde ih razmatraju uticajne blogerke.

1614609071_Depositphotos_68964967_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Modni poznavaoci tvrde da je moguće biti u trendu i izgledati odlično uz nekoliko pravila koje važe za niže dame. 

Kad god možete "uštinite" se u struku. Naglašen struk će učiniti da noge izgledaju duže, pa će i čitava figura delovati izduženije. Još jedan trik za vizuelno povećanje visine je kombinacija kraće suknje i manje ili više špicastih cipela. 

Pročitajte još: PEPITO će se nositi i ovog proleća, ali zaboravite i crnu i belu! Evo u ovim bojama ćemo ga nositi (FOTO)

Kada je već o obući reč, nižim damama neće dobro doći obuća sa raznim dodacima, ukrasima, pa čak ni kaiščići. Idealno rešenje je cipela koja otkriva ris poput klasične salonke.

Očigledno je da će obuća sa potpeticama učiniti da budu više, ali postoje i one pripadnice nežnijeg pola kojima ne prijaju visoke štikle.

U tom slučaju, poručuju modni stručnjaci, primenite pravilo "I mala štikla je bolja od nepostojeće".

Pročitajte još: Sako, pantalone, bluza, haljina...Svi komadi ovog proleća moraju biti u tonovima JORGOVANA (FOTO)

Dugačak kaput koji savršeno stoji samo je jedan od trikova koji Kim Kardašijan, trenutno najpoznatija niska žena na planeti, obilato koristi. Kada ste u nedoumici birajte crne stvari jer ništa neće učiniti figuru dužom kao što će to uraditi kombinacija crnih pantalona i čizmica. 

Zavolite uske suknje, one su sjajan saveznik nižih devojaka.

Takođe, nemojte nikada nositi velike torbe jer ćete pored njih izgledati još manje nego što jeste, a na taj način čuvate i kičmu jer se nećete savijati pod teretom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.