· · Komentari: 0

Aktivirajte RADNU ENERGIJU: 9 Feng shui trikova za radni sto

Feng shui "lekovi" za vašu radnu sobu ili sto

1646056998_pjimage--50-.jpg
Foto: Piksabej

Pre nego što možete aktivirati edukativnu ili radnu sreću, morate znati da je glavni element severoistočne strane sveta zemlja. S toga, najbolji način unošenja dobre energije u radni prostor jeste da dodate predmete zemljanih elementata kao što su kristali i grnčarija, ili bilo šta drugo što simbolizuje zemlju, u severoistočni ugao prostorije.

Ovo će veoma efikasno podići „či“ u tom delu sobe koji će predstavljati savršenu podlogu za rad i učenje. Stvari koje simbolizuju vatru takođe mogu biti korišćene u ovom delu prostorije, jer u produktivnom ciklusu feng žui elemenata vatra stvara zemlju.

Najmanje 50% radne površine mora biti pregledno i jasno

Evo kako da privučete željenu energiju uz pomoć Feng shui-a:

Novac

Levi ugao stola predstavlja bogatstvo i prosperitet. To je odlično mesto za biljku, ili neki vredan predmet poput kristalne vaze ili računara. Preporučuje se neki detalj ljubičaste boje.

Pročitajte još: Da li ste uneli NESREĆU u kuću? Besparica i svađe nisu slučajni ako imate OVE PREDMETE u domu

Ugled

Želite da ste u centru pažnje? Želite slavu i ugled? Na sredini stola, pri ivici možete da držite vizit karte ili pločicu sa svojim imenom. Preporučuje se da imate i motivacione slike koje ističu vas i vaša dostignuća, kao na primer fotografiju svog prvog maratona na finišu ili proslavu diplome. Boja: crvena.

Foto: Depozit

LJubav

Da biste pronašli malo ljubavi danas ili u budućnosti, držite svež cvet za sreću na gornjem desnom uglu stola. Već imate nekog posebnog? Onda na ovom mestu držite vašu zajedničku sliku. Boja: pink.

Kreativnost

Neka se na desnoj strani nalazi nešto što vas inspiriše. Nadahnuti pisci mogu držati časopise ili knjigu, umetnici blok za crtanje, a ostalima će poslužiti i neki metalni predmet. Boja: bela, crna, zlatna, bakarna.

Pomoć prijatelja i putovanja

Ako vam je potrebna određena pomoć prijatelja, fokusirajte se na donji desni deo stola. Tu možete držati telefonski imenik ili adresar. Ova oblast simbolizuje i putovanja, zato ako čeznete za odmorom iz snova ili poslom u drugoj zemlji, postavite slike te destinacije. Boja: siva.

Karijera

Pravo u centru stola nalazi se karijera prostor. Neka ovo mesto bude čisto i uredno. Eventualno možete držati neki motivacioni podsetnik. Boja:crna.

Znanje i mudrost

Ukoliko želite da brže savladate novi poslovni zadatak ili jednostavno da ste mudriji, akcenat stavite na levi donji deo stola. Slika Tesle ili priručnik iz oblasti koja vas zanima će pomoći. Boja: plava.

Porodica

Porodična fotografija po feng šui principima stavlja se u centar leve strane stola, a drveni okvir povećava energiju. Boja: zelena.

Zdravlje

Iako konstantno sedenje za stolom ne pruža nikakvu korist po zdravlje, postoji nekoliko načina da radite na zdravlju dok radite. Držite sredinu stola praznom kako ništa ne bi ometalo protok pozitivne energije. Pored toga preporučuje se i pravljenje kratkih pauza. Boja: žuta

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.