Oglas
· · Komentari: 0
BAŠTOVANSTVO U DOMU

Bliži se sezona sezonskog gripa, evo kako da u čaši na prozoru uzgojite BELI LUK koji će vam biti zlata vredan (VIDEO)

Pokušajte da unesete malo boje i radosti u odgajanju sopstvenih lekovitih biljaka...

1633640075_beli-luk.png
Foto: InstagramScreenShot/makanterusss
Oglas

O lekovitosti belog luka uveliko se zna, a njegova primena u prevenciji gripa i sezonskih prehlada nadaleko je čuvena pa ga čak i lekari neretko prepisuju i savetuju svojim pacijentima u cilju jačanja organizma vitaminima.

Pročitajte još: Retrogradni Merkur vraća STARU LJUBAV i bivše prijatelje: Oslonite se na INTUICIJU

Ipak, svedoci smo da beli luk na policama supermarketa neretko nema taj opori ukus na koji smo ranije navikli, i koji je još jeda dokaz zastupljenosti odnosno odsustva vitamina u njemu. Umesto toga, donosimo vam jednostavan način kako da beli luk sami uzgojite na svom prozoru dok još možete uhvatiti malo sunca, a kako biste sveži, mladi beli luk imali na samom početku zimske sezone.

Pročitajte još: Mesečni horoskop do 22. oktobra: Vagu LAŽU, Bik je okružen NEVEROM, a jedna znak deobija ŠANSU ŽIVOTA

Postupak je krajnje jednostavan, a sve što vam treba su glavice organskog, belog luka koje je potrebno potpoiti u vodu, a potom nakon nekog perioda lagano ga u potpunosti oljuštiti. Nakon toga pripremite staklenu čašu sa vodom koje moraju biti uže od same glavice belog luka.

Pogledajte video i sledite korake kako biste uzgajili svoj beli luk na vašem prozoru...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas