Oglas
· · Komentari: 0
Feng Shui

Da li ste uneli NESREĆU u kuću? Besparica i svađe nisu slučajni ako imate OVE PREDMETE u domu

Po Feng shui pravilima odavno se zna koji predmeti nisu poželjni u domu

1645722249_extension-wall-g5a1a275ad_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Feng shui stručnjaci napominju da određene stvari donose nesreću ili zadržavaju lošu energiju u kući. Međutim, mnogi ih najčešće iz neznanja čuvaju, pa se onda pitaju odakle ovoliko negativnosti pod krovom. 

Ovih sedam predmeta posebno se smatraju lošim, jer mogu da donesu svađe i nemaštinu.

Slomljeni sat

Prema feng šuiju, slomljene stvari uopšte treba izbaciti iz kuće, a posebno slomljene satove. Oni navodno ukazuju na nesrećne događaje u budućnosti.

Crna vrata

Drevni Kinezi veruju da crna vrata prizivaju lošu sreću u vaš dom, ali ne i ako su okrenuta prema severu.

Stari kalendar

Ako niste okrenuli stranicu na trenutni mesec ili vam je oznaka za datum ostala na pogrešnom mestu, to nije dobro, kaže staro praznoverje.

Kalendar je simbol prolaznosti vremena, a ako ga koristite na pogrešan način, to navodno može negativno da utiče i na vaš život.

Slomljeno ili okrnjeno posuđe

Posuđe prema kineskom verovanju simbolizuje bogatstvo i porodicu. Ako jedete iz okrnjenih tanjira, podsvesno prizivate probleme u svoj život.

Zato čim nešto napukne, odmah ga bacite!

Kaktusi i biljke s trnjem (osim ruža)

Ove biljke su skupljači, što vode što negativne energije! 

"Mrtve" biljke

Isto kao i veštačko cieće, smatra se da donose lošu sreću, pa prema feng šuiju, i to treba izbaciti iz kuće što pre.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas