Oglas
· · Komentari: 0

FENG ŠUJI pravila: Četiri predmeta u domu koja donose NESREĆU

Kineska veština uređivanja doma zarad unošenja harmonije ima jasna pravila

1635286144_buddha-g2139d6a3e_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Feng šuji predstavlja drevnu kinesku veštinu koja korišćenjem energije stvara harmoniju između individue i njenog okruženja, kao i tehniku uređenja životnog prostora, metod osmišljavanja okruženja, kao i pravilnim raspoređivanjem prostora i nameštaja.

Pročitajte još: ULAZNA VRATA u jesenjem stilu - Jednostavne IDEJE koje možete sami sprovesti u delo! (FOTO/VIDEO)

U svom tom skladu postoje i predmeti koji ga apsolutno narušavaju i koji prema tvrdnjama ove drevne veštine donose negetivnu energiju u dom i nesreću njenim ukućanima.

Što donosi nesreću u domu

Biljke sa bodljama

Iako ima onih koji obožavaju kaktuse, to je biljka koju jednostavno ne smete imati u kući jer donosi nesreću i privlači lošu energiju.

Pročitajte još: Šta je mit a šta istina: Zbog čega su usne ISPUCALE, i kakav vam BALSAM treba tokom hladnijih dana?

Crna vrata

Kao što smo već rekli, ova boja primerena je jedino za vrata koja su okrenuta na sever, inače u dom ulazi loša sreća, pa četku u ruke ako je potrebno i prefarbajte ih što pre.

Kalendar

Kalendar ne sme biti obešen kraj vrata jer tako podseća na prolaznost života i utiče na dužinu života stanara tog doma.

Pročitajte još: Kada se završava retrogradni Merkur? Čuvajte se TRI datuma u oktobru, a onda sledi USPEH

Slika brodoloma

Brodovi u oluji bili su jedno vreme jako popularni, naročito gobleni, pa ako vam je poneki zaostao na zidu - uklonite ga odmah jer priziva nesreću.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas