Oglas
· · Komentari: 0

NAPRAVITE VAZU BOGATSTVA I PRIVUCITE IZOBILJE: Jednostavan feng šui trik koji će vas iznenaditi koliko dobro radi

Prema feng šui učenju, u domu je neophodno imati mnogo vaza sa svežim cvećem, ali kada su prazne poželjno je držati ih u zatvorenim policama.

1699102861_77898.jfif
Foto: Shutterstock
Oglas

Posebno morate biti oprezni sa crvenim vazama - morate ih držati u zatvorenim policama ako su prazne.
Vaza u obliku kruške može poslužiti kao popularna feng šui vaza za bogatstvo. Vaza bi morala da ima širok vrat i da nam bude data kao poklon. 

Napunite vazu sa sledećim:

  • 7 vrsta poludragog kamenja
  • 5 vrsta semena voća i povrća
  • puna crvena kesa metalnog novca
  • malo zemlje iz neke bogate bašte ili sa rodnog imanja
  • Pokrijte vazu prirodnim materijalima u bojama pet elemenata.

 

Pet elemenata

Zemlja je element kvadratnog oblika. Boja mu je oker i sve nijanse braon boje.
Vatra je trouglasti, šiljati element. NJegova boja je crvena, ljubičasta i svetlo narandžasta.
Voda je element talasastog, nepravilnog oblika. NJegova boja je plava i crna.
Metal je okrugli ili ovalni feng šui element. Boja mu je bela, siva, srebrna i zlatna.
Drvo je pravougaoni element. NJegova boja je zelena.

 

Šta da uradite sa vazom bogatstva?

Sačuvajte vazu i odložite je na neko skriveno mesto. Vazu možete napuniti i kovanicama u što većim apoenima, dodati pirinač i razne semenke i kamenčiće koji predstavljaju pet elemenata.
Vazu često protresite i uvek je dopunjavajte, posebno za vreme mladog meseca jer tada sadržaj „raste“.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas