Oglas
· · Komentari: 0
POSLUŽENJE

Neobični NOVOGODIŠNJI meze kojim ćete očarati prijatelje i porodicu! Tajna je u KREATIVNOSTI (FOTO/VIDEO)

Zaboravite na obimne obroke i višesatnu pripremu.

1640880750_jelka.png
Foto: InstagramScreenShot/apto901
Oglas

Obimne i obilne večere uoči dočeka Nove godine postale su apsolutna stvar prošlosti, posebno ukoliko se uzme u obzir činjenica da poslednji dan u godini posvetimo pripremanju jela, a da se suština večeri svede na uživanje u muzici i piću sa svojim najbližim krugom ljudi.

Pročitajte još: Da li je i vama ovo previše DETINJASTO: Paparaci uslikali Dženifer Lopez, a jedan detalj oko njenog vrata NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Upravo iz ovih razloga, ove godine nikako nemojte posezati za obilnim obrocima i višesatnom pripremom hrane, već se upustite u avanturu krativnoog dizajniranja mezea, tanjira sa sirevima, suhomesnatim namirnica, povrćem i suvim voćem.

Pročitajte još: Nakon što su joj roditelji pronađeni mrtvi u domu, oglasila se popularna glumice: "Želim privatnost da tugujem"

U duhu novogodišnjih praznika, ali i trendova na internetu i društvenim mrežama, donosimo vam jedinstvena i kreativna meze posluženja u obliku novogodišnje jelke.

Suština je da odaberete nekoliko vrsta sireva, malo povrća i po želji šunke, pršuta, pečenice ili čajne kobasice i napravite meze koji će oduševiti sva čula. n zaboravite da meze možete ukrasiti borovim grančicama i ukrasima, jer - Nova godina je!

Pročitajte još: Rada Manojlović NOVOGODIŠNJOM čestitkom rasplakala sve: Evo kome je namenila

Pogledajte naše predloge i spremno dočekajte poslednju noć u 2021. godini.

Pročitajte još: Jedna poruka odvela ga je pravo u SMRT: Navršava se osam godina od NESREĆE u kojoj je POGINUO Pol Voker

Pročitajte još: Mili hitno primljen u bolnicu: Zbog problema sa zdravljem kompozitor mora na operaciju

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas