Oglas
· · Komentari: 0

PRAKTIČNO I PRISTUPAČNO: Jedan PROIZVOD koji imate u KUPATILU, možete koristiti na čak 16 NAČINA, a da to i ne znate

Spasiće vas muka!

1667473937_bebi-puder.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Mnogi će se verovatno iznenaditi kada čuju da jedan proizvod koji sigurno imaju u kupatilu, osim svoje prvobitne namene, može biti pravi multipraktik u kući na različitim poljima. U pitanju je bebi-puder.

Pročitajte još: Skratite proces peglanja i uštedite struju: Potrebna vam je samo jedna jeftina stvar iz kuhinje koju svi imamo (VIDEO)

Hladi čaršave

Vrelih letnjih noći posipajte bebi puder po čaršavima. Mirisaće, a prah će upiti znoj iz vašeg tela omogućiće vam bolji san.

Apsorbuje masnoću

Sledeći put kada vam nešto masno kapne na košulju ili tepih, pospite taj deo bebi-puderom. Upija ulje i osvežava tkaninu.

Osvežava knjige

Dajte starim knjigama novi izgled pomoću bebi pudera. Upijaće vlagu i sprečava stvaranje plesni. Nanesite bebi puder na trepavice pre maskare. Dobićete puniji i gušći izgled trepavica.

Sprečava iritaciju kože

Nanesite bebi puder na unutrašnju stranu butina kako biste izbegli iritaciju kože trljanjem stopala o stopala.

Uklanja mirise sa cipela

Posuti bebine cipele prahom i ostaviti preko noći. Sledećeg dana obrišite i obujte cipele koje će mirisati kao nove.

"Popravlja" škripanje poda

Imate li škripavi parket? Pospite bebi puder po podu, a zatim pomoću metlice popunite praznine između letvica. Tjera mrave Pospite prah ispred vrata ili oko prozora. Mravi će sigurno zaobići vaš dom.

Napudrirajte noge pre depilacije voskom, što će stvoriti dodatni sloj koji će vas zaštititi od mogućeg pregrevanja voska.

Zamenjuje rastresiti prah

Umesto skupog pudera u prahu koji nanosite kao završni sloj prilikom nanošenja šminke, nanesite samo malo bebi pudera i izgledaćete sjajno.

Osvežiće vas

Umesto dezodoransa ispod pazuha, nanesite puder za bebe. Apsorbuje znoj i zadržava svež miris.

Osvežava krevetić vašeg ljubimca

Oprašite korpu ili krevet za kućne ljubimce bebi puderom, jer će ga ovo osvežiti na najbrži mogući način.

Pomaže u frizuri

Da li vam je kosa neposlušna? Pomešajte prah za bebe i istu količinu praška za pecivo. Smeša koju ste napravili deluje kao suvi šampon i kosa će vam biti zahvalna i poslušna.

Pročitajte još: Soda bikarbona magična je namirnica koja uklanja mnoge nečistoće, ali OVE POVRŠINE NIKAKO NE SMETE ČISTITI NJOME

Svemirski miris

Ako vam se ne sviđa miris bebi pudera, dodajte nekoliko kapi vašeg omiljenog esencijalnog ulja. Rasporedite ga po stanu koji će tada mirisati božanstveno.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas