Oglas
· · Komentari: 0
promo

Praznična trpeza u vašem domu

Vreme praznika, u našoj tradiciji usko je povezano sa pripremanjem trpeze u krugu porodice, zajedničko obedovanje i druženje

1672910305_00-NASLOVNA.jpg
Foto: Forma Ideale
Oglas

Naše trpeze obiluju najrazličitijim đakonijama, a za potpuni ugođaj potreban nam je samo još jedan važan element – dekoracija praznične trpeze. Evo nekoliko predloga kako da učinite da vaši zajednički porodični obroci za praznike budu potpuno nezaboravni.

Dnevni boravak je uglavnom najbogatije okićen, ali ne treba zaboraviti i trpezariju i kuhinju. Kuhinja NERA, u kombinaciji sa radnom pločom ARIZONA PINEzidnom oblogom ARIZONA PINE, pružiće vam sve potrebno za uživanje u pripremi hrane za drage osobe, a dekoracija poput ukrašene jelkice samo će upotpuniti praznični ugođaj.

Foto: Forma Ideale

Ukoliko vam je radni prostor u kuhinji sužen, možete kao dekoraciju zakačiti novogodišnji venčić na kukice za krpe ili kuhinjski pribor, a kao dekoracija, ali i za serviranje hrane može poslužiti crveni svečani tanjir.

Trpezarijski sto ne mora nužno da bude prekriven stolnjakom, već po sredini stola, pored tradicionalne Božićne dekoracije, kao detalj možete dodati nadstolnjak sa motivom jelkica, a ispod svakog tanjira postaviti podmetač za tanjir, koji će obogatiti prazničnu dekoraciju.

Foto: Forma Ideale

Na centralni deo stola postavite svećnjak koji možete dodatno oplemeniti novogodišnjim venčićem sa šišarkama i bobicama i postići zaista elegantan efekat. Dodajte i poneku girlandu, kako biste uneli i malo zelenila, a za posluživanje koristite lepe dekorativne tanjire.

U slučaju da ste novogodišnju jelku smestili u trpezariju, ne morate preterivati sa dodatnom prazničnom dekoracijom. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da odaberete neke klasične komade nameštaja, poput trpezarijske klupe B118, koja pored praktičnosti predstavlja  i estetski privlačno rešenje. U kombinaciji sa trpezarijskom stolicom S647 i stolom M367 doprinosi rustičnoj eleganciji i sasvim sigurno će ulepšati svaki trpezarijski ambijent. Na sto možete da dodate svećnjak i par novogodišnjih kugli koje ćete koloritno uskladiti sa ukrasima na jelci i ceo prostor će dobiti posebnu toplinu.

Foto: Forma Ideale

Ukoliko želite da postignete vintidž stil, obratite pažnju na karirane paterne tapacira komada nameštaja, kao i čipkaste salvete, a za dozu elegancije zadužena je tradicionalna zlatna u detaljima.

Praznici su period sreće, mira i blagostanja, i treba ih provesti na najlepši mogući način sa najdražima. Bogata praznična trpeza, uz lepu i elegantnu dekoraciju, ulepšaće svaki trenutak tokom praznika i učiniti da ih pamtite zauvek.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas