Oglas
· · Komentari: 0

Složena u minijaturu: Pogledajte kako možete spakovati svoju zimsku jaknu, tako da zauzme malu površinu (VIDEO)

Ukoliko imate manjak prostora, evo šta možete uraditi

1674138267_shutterstock_1968968815-Slaganje-stvari.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Kada govorimo o slaganju stvari, poseban izazov predstavljaju zimski komadi odeće, a naročito zimske jakne. One svojom veličinom i debljinom zauzimaju dosta prostora, a ukoliko imamo više komada često nemamo mesta za sve na čiviluku.
Ukoliko želite da odložite one koje više ne nosite, postoji način kako da to učinite efikasnije. Uz samo par poteza, od punjene zimske jakne možete napraviti mali pravougaonik, za koji ćete lako naći mesto u plakaru ili garderoberu, te na ovaj način uštedeti na prostoru.

Pročitajte još: Šest neverovatnih trikova za ČIŠĆENJE: Olakšavaju kućne poslove, a potrebno vam je nekoliko jeftinih namirnica

Pogledajte i kako:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas