Oglas
· · Komentari: 0
roditeljstvo

Ove stvari za BEBE nisu neophodne, ali će vam MNOGO POMOĆI

Spremate se za dolazak bebe i ne znate šta je sve potrebno da kupite? Kada ste kupili sve osnovne stvari za bebu kao što su kolica i krevetac možete preći na ove koje nisu neophodne, ali su vrlo korisne i olakšaće vam mnogo život sa bebom.

1596717136_Depositphotos_192159146_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Prvo što treba da znate pre čitanja ovog teksta jeste da je svaka beba drugačija i da je moguće da se nekim bebama neće svideti stvari sa ove liste, ali to se dešava retko tako da ne morate preterano da se brinete.

Pročitajte još: Ova TRI PITANJA kod DECE razvijaju vokabular i pomažu im da izraze emocije

Presvlačilica

Prva stvar koju bi bilo korisno da imate jeste presvlačilica. Roditelji su ranije, da bi imali gde da presvuku bebu, često kupovali celu komodu sa presvlačilicom na vrhu. Sada možete samo taj gornji deo da kupite i da ga stavite gde god vama odgovara.

Hranilica za bebe

Foto: Pixabay

Ova fenomenalna stolica će vam biti potrebna kada vaše dete bude počelo da sedi i jede. Hranilica za bebe je napravljena tako da je vaše dete sigurno u njoj dok jede. Ima pojaseve za vezivanje tako da ne može da ispadne, na nekim novim verzijama hranilice može da se podesi i visina na onu koja vama odgovara, a pored svega ovoga vaše dete će imati i poseban ‘’stočić’’ na kome ćete moći da ostavljate hranu i piće.

Pročitajte još: ŠOK otkriće: Bebe od TRI meseca ZNAJU da li je MAMA TUŽNA

Kada je dete već malo poraslo i želi da istražuje i jede samo, stavljanje i vezivanje u hranilicu je najsigurniji način da će se napraviti što manje štete i mrlja po kući, a vaše dete će se zabaviti. Posle, kada je dete već naučilo samo da jede, stavljanje tanjira i čaše ispred njega u toj hranilici će vam biti veoma dragoceno. Vi dete možete da gledate dok jede, a da pritom radite nešto drugo i da ste sigurni da je ono bezbedno i da ne može da padne.

U hranilici je bezbedno i ne može da padne!
Foto: Pixabay

LJuljaška za bebe

LJuljaška za bebe je jedan od najkorisnijih predmeta koje možete kupiti za svoju bebu. To su sprave koje bebe koriste do šest meseci starosti, a nekada i duže. Bebu je potrebno da stavite u ležeći ili poluležeći stav i da uključite neke od zanimacija koje se nalaze na ljuljašci za bebe koju ste kupili. Danas postoji puno različitih modela ove sprave, ali najklasičnija stvar koju sve one imaju jeste mogućnost da mehanički ljuljaju vašu bebu.

Pročitajte još: Tvrdnja kliničkog psihologa: Ovih 7 znakova potvrđuju da ste DOBRA MAJKA

Pored toga one imaju razne muzičke igračke, zvečke i glodalice koje se vrte i mogu da zanimaju vaše dete i satima. Vi ćete biti u stanju da uradite druge poslove po kući ili se jednostavno odmorite.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas