Oglas
· · Komentari: 0
MEDICINSKI FENOMEN

Ženu je zaboleo stomak i otišla je kod doktora, a onda je doživela šok kada je saznala istinu (VIDEO)

"U devetom ste mesecu trudnoće i upravo se porađate"

1646300428_beba.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Bračni par Niki i Kelse Garlik, godinama su pokušavali da se ostvare u ulozi roditelja, ali im to nije išlo najbolje, a onda se ođednom bukvalno dogodilo čudo.

Pročitajte još: Kako da "prevarite" mozak da nauči novi jezik? 3 stvari koje morate da probate

Kako su skoro odustali od borbe za potomstvo, Niki i Kelse su odlučili da usvoje dvoje dece i da se brine o njima. Iznenada pre mesec dana, ova učiteljica, počela je da oseća bolove u stomaku dok je bila u školi. Jako se uplašila misleći da je u pitanju kamen u bubregu, pa je odmah otišla kod lekara, a tamo su joj rekli da je u 34. nedelji trudnoće. Odmah je pozvala supruga.

- Hej, nećeš poverovati u ovo. Je*eno sam trudna. Ne samo da sam trudna, nego sam trudna 34 nedelje - rekla je Niki svom suprugu preko telefona.  NJoj je tada dijagnostifikovana preeklampsija pa su lekari želeli da odmah rodi bebu. Na kraju je dobila sina carskim rezom deset sati nakon što je stigla u bolnicu.

Pročitajte još: Da li ste ikada razmišljali o tome da promenite svoj život? Ove navike morate ODMAH da promenite

- Ova beba je čudo za koje nismo znali da postoji. Saznali smo da čekamo dete i porodila sam se u razmaku od desetak sati. Ovo je nestvarno - rekla je presrećna novopečena mama. 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas