Oglas
· · Komentari: 0

4 PRAVILA oblačenja kojih se Ana Vintur uvek pridržava: Ovo su MODNI zakoni kraljice stila (FOTO)

Stil Ane Vintur je svetski poznat i ona ima veliki uticaj na modu

1662477043_profimedia-0688130132.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ana Vintur je urednica "Voga" koja ima veoma prepoznatljiv način oblačenja. Ona je žena od stila koja svojim primerom šalje poruku ženama širom sveta da je elegancija nešto što mora biti na prvom mestu.

Postoje četiri pravila kojih se ona strogo pridržava. Ove modne zakone svaka žena treba da poštuje ukoliko želi da ostavi dobar utisak. 

Ana često voli da naglasi da novac nema veze sa elegancijom, tako da ukoliko želite da se oblačite kao prava dama ne morate da potrošite enormne količine novca na odeću.

1. Čizme do kolena

Ona veoma često nosi čizme do kolena. One su pravi izbor za jesenju sezonu i svaka žena treba da ih ima. Mogu biti crne ili u boji, a možete eksperimentisati i sa printom. Sve dok one imaju visoku potpeticu, ne možete pogrešiti.

2. Boje

Kada je u pitanju uklapanje boja, Ana voli da privlači pažnju šarenim printovima. Međutim, ona se ovde pridržava važnog pravila, a to je da kada obuče šarenu haljinu, ona mora biti jednostavnog kroja. Izbegavajte nepotrebne detalje i neka fokus bude na samoj haljini.

Pročitajte još: Potpuni PROMAŠAJ ili stil po meri MODNIH IKONA? Ovo je stajling u koji je ceo Beograd gledao začuđeno (FOTO)

3. Dužina haljina i suknji

Što se tiče dužine haljina i suknji, one uvek moraju biti do kolena ili ispod njih. Smatra da će na taj način odati utisak dominantne i izazovne žene. Ona je veliki protivnik kratkih varijanti ovih komada odeće. 

Foto: Profimedia

4. Ogrlice

Ana Vintur je mišljenja da su ogrlice ono što ženama daje samopouzdanje i sigurnost. Sa dobrom ogrlicom nikad ne možete pogrešiti. Uvek je isticala da je bolje da kupite dobar komad nakita nego dobre cipele. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas