Oglas
· · Komentari: 0
ŽENSKA POSLA

Muškarci, dvojka ste! Evo sa kim ŽENE NAJBOLJE SPAVAJU

Uz njih nemaju uznemiravanja tokom sna, bude se mnogo bolje naspavane i odmorne

1594915380_devojka-i-pas.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Kada spavaju uz psa, žene su mnogo zadovoljnije i ornije za svakodnevna aktivnosti. Tokom sna imaju mnogo manje uznemiravanja i daleko više se naspavaju, potvrdila su naučna istraživanja.

Pročitajte još: Jednom se ZALJUBIMO, osam puta dobijemo POVIŠICU, a šta mislite koliko puta MUŠKARCI SLAŽU dnevno?

Izgleda da je stvarnost značajno drugačija od muških priča da žene najbolje spavaju u muškom društvu u krevetu. Naprotiv, žene najbolje spavaju uz psa. Nakon što su proučili navike spavanja 962 žene, istraživači su otkrili kako žene spavaju sa mačkom, partnerom ili psom.

Foto: Pixabay

Pročitajte još: Imate loše slike i malo PRATILACA? Nije ni čudo, sigurno pravite ove GREŠKE

Psi podstiču zdraviji raspored spavanja.

Istraživanje je pokazalo tokom noći žene dozivanjavaju ista uznemiravanja kada spavaju bilo sa mačkom, bilo sa svojim muškim partnerom.  Sa druge strane, potvrđeno je da psi podstiču zdraviji raspored spavanja kod ljudi.

Pročitajte još: Sita je i suva, a BEBA i dalje PLAČE: Onda je razlog OVAJ PROBLEM

Prema rezultatima istraživanja objavljenom u časopisu Anthrozoös, žene mogu puno bolje spavati kada imaju psa u krevetu umesto neke druge osobe, pa čak i drugog kućnog ljubimca.

Psi noću manje uznemiravaju od muškaraca.

Takođe, istraživači su došli do zaključka da su žene imale puno manje uznemiravanja tokom spavanja ako su spavale sa psom, lako su se budile i uz to se osećale odmornim i spremnim za svakodnevne obaveze. Uz to, rezultati su pokazali da su se žene koje su spavale sa svojim psom u krevetu osećale prijatnije, opuštenije i sigurnije. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas