· · Коментари: 0
ЖЕНСКА ПОСЛА

Мушкарци, двојка сте! Ево са ким ЖЕНЕ НАЈБОЉЕ СПАВАЈУ

Уз њих немају узнемиравања током сна, буде се много боље наспаване и одморне

1594915380_devojka-i-pas.jpg
Фото: Pixabay

Када спавају уз пса, жене су много задовољније и орније за свакодневна активности. Током сна имају много мање узнемиравања и далеко више се наспавају, потврдила су научна истраживања.

Прочитајте још: Једном се ЗАЉУБИМО, осам пута добијемо ПОВИШИЦУ, а шта мислите колико пута МУШКАРЦИ СЛАЖУ дневно?

Изгледа да је стварност значајно другачија од мушких прича да жене најбоље спавају у мушком друштву у кревету. Напротив, жене најбоље спавају уз пса. Након што су проучили навике спавања 962 жене, истраживачи су открили како жене спавају са мачком, партнером или псом.

Фото: Pixabay

Прочитајте још: Имате лоше слике и мало ПРАТИЛАЦА? Није ни чудо, сигурно правите ове ГРЕШКЕ

Пси подстичу здравији распоред спавања.

Истраживање је показало током ноћи жене дозивањавају иста узнемиравања када спавају било са мачком, било са својим мушким партнером.  Са друге стране, потврђено је да пси подстичу здравији распоред спавања код људи.

Прочитајте још: Сита је и сува, а БЕБА и даље ПЛАЧЕ: Онда је разлог ОВАЈ ПРОБЛЕМ

Према резултатима истраживања објављеном у часопису Anthrozoös, жене могу пуно боље спавати када имају пса у кревету уместо неке друге особе, па чак и другог кућног љубимца.

Пси ноћу мање узнемиравају од мушкараца.

Такође, истраживачи су дошли до закључка да су жене имале пуно мање узнемиравања током спавања ако су спавале са псом, лако су се будиле и уз то се осећале одморним и спремним за свакодневне обавезе. Уз то, резултати су показали да су се жене које су спавале са својим псом у кревету осећале пријатније, опуштеније и сигурније. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.